16.11.14

Cinsellik te merak edilenler



CİNSEL YAŞAMIN OLMAZSA OLMAZI ORGAZM HAKKINDA TÜYOLAR

Daha kolay orgazm olmak için ne yapmalı

Orgazm doruklarına ulaşmanız için size bir kaç önerimiz var. Sevişme süresini uzatmak ve aynı anda orgazm olmanın yanı sıra bu duyguyu en uç seviye de yaşamakta önemli. Cinsel zevkinizi doruklara çıkartmak için tüyolarımıza kulak verin!


Ön sevişmeyi ihmal etmeyin!
Sevgilinizle üst üste orgazm yaşamak için sevişme süresini uzatın ve yavaş yavaş sevişin. Acele etmeyin. Ona sevişmeye hazır olduğunuzu gösterin. Sevgiliniz eve geldiğinde ona erotik sözler içeren cümleler kurun ve ufak ufak dokunun. Bu unutmaz bir gecenin kapılarını açabilir.

Seks hakkında konuşun
Sevgilinizle seks hakkında konuşmak en başta biraz utanç verici olabilir. Fakat ilişkinin ilerleyen zamanlarında ne kadar işe yaradığını göreceksiniz. Ona yeni fantazilerinizden ya da hoşunuza giden en güzel şeylerden bahsedin. Onunkileri de öğrenmeyi unutmayın. Neyi nasıl ve ne zaman yapmanız gerektiğini bilirseniz mükemmel bir seks hayatı kaçınılmaz olacaktır.


Sevişmeye zaman ayırın!
Sevgiliniz ya da siz çok yoğun olabilirsiniz. Sevişmeyi aceleye getirmeyin ve tadını çıkartmaya bakın. İşlerinizi bir kenara bırakın ve seks hakkında ufak planlar yapıp bunu sevgilinizle paylaşın. Dışarı çıktığınızda size ya da sevgilinize seksi çağrıştıracak şeyler satın alın. Örneğin birlikte seks shop'a gidebilir ve seksi eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Ya da çilek ve çikolata sosu satın alıp o gece bambaşka bir fantazinin kapılarını açabilirsiniz.





Share
Bizi Takip Edin